Autoilu kiinnostaa suomalaisia. Rallikisoihin kerääntyy tuhansittain suomalaisia faneja ja kotikatsomot täyttyvät sunnuntaisin Formulan kuninkuuskisojen seuraajista. Myös erilaiset autopelit ovat suomalaisten mieleen. On mukavaa kokeilla miten itseltä onnistuisi ratin pyörittäminen sankarien tapaan kovassa menossa, ja kolikkopelien teemana autoilu on myös kovassa huudossa. Mikäs sen mukavampaa kuin voittaa iso tukku rahaa pelaamalla omia suosikkipelejään.

Suosituimmat kolikkopelit autoteemalla

Kolikkopelien teemat vaihtelevat aina prinsessoista ja menninkäisistä viikinkeihin ja löytöretkeilijöihin. Autoilun ystävillekin on tarjolla valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Drag racing -radalle pääset Microgamingin tuottaman Racing for Pinks -slotin mukana. Toinen hyvä Microgamingin autopeli on Monster Wheels, jossa liikutaan monsteriautojen maailmassa. NetEntin Drive: Multiplayer Mayhem -pelissä taas voit osallistua vauhdikkaaseen katuajoon. Wazdanin Crazy Cars sekä Microgamingin Sup it Up ja 5 Reel Drive edustavat humoristisempia autoilupelejä.

Jännittävää 5 Reel drive -kolikkopeliä pääset pyörittelemään Mummys Gold mobile kasinon sivustolla. Kyseessä on nimensä mukaisesti viisikelainen ja kolmerivinen slotti, joka viihdyttää hauskalla autoiluteemallaan. Symboleina liikenteen vilinässä seikkailevat erilaiset autot kuljettajineen. Lisäksi merkkeinä on myös paljon tien päällä viettäville tuttuja matkaruoka- ja muita autoilun maailmasta tuttuja symboleja. Jokerimerkkinä toimii tienviitta, joka siis voi korvata minkä tahansa tavallisen symbolin ja auttaa sinua voittojen kahmimisessa. Pelin scatterina huristelee teemaan sopiva poliisiauto ja jos onnistut saamaan niitä samanaikaisesti kolme kappaletta, voittosi moninkertaistuvat. Pelin paras ominaisuus on se, että viidellä liekehtivällä renkaalla voit voittaa 10 000 kolikon jättipotin.

Kaasuttelua kotona ja mobiilissa

Jos haluat kokea vieläkin aidompaa ajamisen tunnelmaa, pelaa vaikka omalla kotikoneellasi Need for Speed -pelissä laittomien katukisojen voitosta. Tai jos innostut enemmän perinteisestä ralliautoilusta, testaa uusin, neljäs osa Dirt-pelistä. Tämä pelisarja sai alkunsa Colin McRaen nimikkopelinä ja jatkaa samaa taattua laatua uuden nimen alla. Peli on saanut kiitosta etenkin pelattavuudestaan, eivätkä sen graafiset ominaisuudetkaan jätä kylmäksi. Pelejä voi ladata koneelleen digitaalisesti ja useimmat pelit on kehitetty niin, että ne ovat pelattavissa sekä kotitietokoneella, X-Boxilla että Playstationilla. Myös mobiililaitteille on omat autoilupelinsä, kuten Extreme Car Driving Simulator, Traffic Racer ja Project Cars GO.